Najavljena peta Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i nekoliko noviteta

Najavljena PETA Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i nekoliko NOVITETA

 

Konverzija 2023

 

Peto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regionu, Konverzija, održaće se 29. i 30. aprila u Banjoj Luci. Ove godine organizatori su okupili sve predavače koje je publika prethodnih godina ocijenila kao najbolje, a uvedeni su i neki noviteti koji će biti od izuzetne koristi učesnicima. Cilj je i dalje isti – kvalitetna edukacija iz oblasti marketinga.

Konferencija Konverzija iz godine u godinu donosila je razne novitete i poboljšanja, sa fokusom na pružanje korisnih predavanja iz oblasti digitalnog marketing, zbog čega je uspjela da postane edukativni događaj koji se ne propušta.

Jubilarno održavanje će obilježiti svi dosadašnji najbolji segmenti – od nagrađenih predavača tokom prethodnih godina održavanja, preko unapređenih klinika tokom kojih se uživo analiziraju sajtovi, kampanje i profili učesnika, do sjajnih partnera i propratnih sadržaja.

Prodaja je počela u decembru prošle godine i već oko 70% kapaciteta je popunjeno. Organizatori zato apeluju da svi zainteresovani svoje mjesto obezbjede kupovinom ulaznice na www.konverzija.org što prije.

“Zbog korisnosti i primjenjivosti lekcija koje pružimo, iz godine u godine nam dolaze isti učesnici, a broj zainteresovanih se povećava konstantno. To je dokaz kvaliteta. Neke agencije i kompanije šalju i po 15-20 članova svojih timova i ne propuštaju Konverziju nikada. Zbog toga se ulaznice brzo rasprodaju, a sama lokacija održavanja je takva da ne možemo povećavati kapacitet jednom kada popunimo predviđenih 500 mjesta”, kažu organizatori.

Pored redovnih sadržaja, organizatori će nastaviti još jednu dobru tradiciju, a to je humanitarni aspekt događaja. Od svake prodane ulaznice 17 EUR će biti donirano organizaciji SOS dječija sela u BiH. Misija ove organizacije jeste pružanje stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav, osjećaj pripadnosti i edukaciju. Ukratko, priliku za bolju budućnost, što je ujedno cilj Konverziju u svakom pogledu.

Sve dodatne informacije, uključujući kompletan program i predavače koji će predavati, možete pogledati na www.konverzija.org.

 

POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKLA KONVERZIJA #4 2022. GODINE

Marija Todorovic Aska

Kreator znanja, sadržaja i još mnogo toga.