O Nama

Dobrodošli u Lifelong Learning Association

Formalno obrazovanje jeste osnova za naše profesionalno usmerenje. Međutim, nepredvidiva poslovna klima, loše planiranje potreba radne snage, veliki broj ljudi na biroima, pa i vreme krize u kojem su brojne industrije pretrpele udar na samu egzistenciju svojih zaposlenih ukazale su da diverzifikacija veština i poslovnih usmerenja može biti od velike koristi. Rad od kuće, organizacija vremena, novi stilovi života i koncept same porodice doveli su do toga da brojne države preispituju pristup samoj organizaciji rada i poslovanja. Danska je nedavno uvela radnu nedelju od 4 dana. Ljudskost se vraća u fokus, a mi želimo da vam pomognemo da se upoznate sa raznim vešinama koje su dostupne, razmislite o potencijalnim novim hobijima, aspiracijama, željama. Ono što već znate možete unaprediti, a možete i otkriti neke potpuno nove profesionalne ljubavi ili talente uz našu pomoć.

Naša želja je da zajedno doprinesemo unapređenju veština i znanja relevantnih za vašu budućnost, posao, ali i svakodnevni život, odnose i komunikaciju. Dopustite da se bolje upoznamo i družimo u našem prostoru, online, na konsultacijama i webinarima.

Verujemo da svako može da nauči nešto novo u svoje vreme. Najteže je uvek načiniti taj prvi korak. Pitanja poput-da li ja to mogu, a čemu to i slična-samo su osujećujuća uverenja. Onog trenutka kada se osmelimo da verujemo da možemo bolje, drugačije, lakše, da smemo da sanjamo, da izađemo iz zone komfora, da pitamo, tražimo, probamo, uspemo (i ne uspemo, ali pokušamo), tada, tog trenutka počinje život baziran na našim odlukama, željama, koji mi vodimo. 

Ti to možeš.

Naša misija

Trenutno završavamo plan i program za prolećni period. Posebno nam je važno da edukacije koje pripremimo budu zaista korisne i primenjive, inspirativne i zabavne. Ne želimo da zapostavimo ni mlade. Znamo da je najteže nekad verovati da se ima vremena, pronađe način da se organizuje, ali i to su veštine koje se uče. Ipak, želimo da naši programi budu dostupni što većem broju ljudi, zato radimo na logistici i dovršavamo prostor koji se nadamo da će moći da bude vaša oaza znanja, druženja i organizovanih i spontanih događanja. Poštujemo vaše, a i svoje vreme. 

Znanje je jedno, suva informacija. Ono što uradimo sa njime, akcija, primena-to je ono što zaista dovodi do promena. Kroz dug i raznovrstan pedagoški rad uvideli smo da zaista ono što se najviše pamti jesu iskustva. Zato je takozvani hands-on pristup ono što želimo da prođete. Posebno je važan razvoj dece, njihova iskustva i osnaživanje. Umetničke radionice su se pokazale izuzetno efikasnima u radu sa decom, ali i odraslima. Pored redovnih programa, želimo da vas upoznamo (a i mi da upoznajemo i ugostimo) sa najboljim ekspertima i edukatorima u regionu.

Naša vizija

Kroz aktivnosti za decu i njihovu edukaciju verujemo da je moguće unaprediti cela društva. Jednako su važne sfere umetničkih, lingvističkih, kao i motornih, psiho-socijalnih i tehnooškoh veština. Iza nas je bogato iskustvo u radu sa decom, a planiramo i popuste i stipendije za više dece i za najbolje. Posebno se radujemo programu drame za decu na srpskom i engleskom jeziku. Deci je važno ponuditi izbor, predavače od poverenja koji brinu o njima i edukaciji pristupaju iz ugla pedagoško-vaspitnog rada.

Znanje se usvaja akcijom. Sve aktivnosti koncipirane su kroz teoretske okvire i praktične zadatke koji donose garanciju usvajanja materijala i veština. Želimo da vas inspirišemo i pomognemo da kroz zajednička interesovanja, mentorstvo i podršku pronađete snagu za promene koje želite.

Naši programi

Uspeh je teško definisati kao neku generalnu istinu. U zavisnosti od vaših željenih rezultata, uspeh može biti sticanje novih znanja, nova veština, novo poznanstvo, kvalitetno provedeno vreme, zabavno vreme sa decom i bebama, prekretnica u karijeri, uvidi i osnaživanje na vašem novom putu, preuzimanje odgovornosti za vašu budućnost danas.

Za svaku potrebu je potrebna snaga. Volja i inicijativa smatraju se najluksuznijim veštinama i znamo da je često jako teško pronaći energiju, vreme, logističko rešenje, sredstva, motivaciju da zakoračite u nešto novo. Svi smo nekad bili tu i nekad i dalje budemo. Svi smo samo ljudi. Ali znamo koliko je sve nekako lepše i bolje kada preduzmemo taj korak ka promeni, koliko god maloj.

Znamo da vam možemo pomoći.

Kroz niz otvorenih konsultacionih i coaching opcija, PEAT tretmane, ali i stručne radionice pre svega, vreme je da pronađete istinske saradnike i mentore na putu vaše promene. Posebno ako ste studenti, mladi, želite usmerenje, savet ili pomoć-tu smo i kroz radionice drame, javnog nastupa, treninge asertivne komunikacije, i još mnogo toga drugog.

Lifelong Learning Asocijacija radi na tome da osmišljava i realizuje programe za razvoj poslovnih i ličnih veština i kapaciteta. Kroz seminare, radionice, treninge, umrežavanje i konsultacije, coaching sesije i psihoterapiju, zajedno ćemo vam pomoći da kroz sertifikovane procese pokrenete stvari na bolje.

Kod nas vas čekaju i radionice za decu, koncerti i časovi muzike u saradnji sa renomiranim muzičarima.

Budite deo sopstvene priče.