Da li se moderno roditeljstvo uči? APSOLUTNO DA!

Da li se moderno roditeljstvo uči? APSOLUTNO DA!

Da li nam je potrebna edukacija da bismo bili dobri roditelji? DA! Evo gde i kako se možete osnažiti u ovom najvećem i najvažnijem zadatku-podizanju zdrave i srećne dece, a odgovor je Profi mama konferencija koja se održava ovog vikenda, 23.03.2024. u Madlenianumu u Beogradu!

Profi Mama Konferencija Madlenianum 23.03.2024.

Još samo dva dana do konferencije Profi mama

Sve je veća svest u regionu o značaju edukacije u oblasti roditeljstva. To potvrđuje i konferencija o roditeljstvu Profi mama, koja se 23. marta u Madlenianumu održava drugu godinu za redom. Konferencija Profi mama će okupiti i edukovati pet stotina roditelja.

Na jednom mestu okupiće se brojni stručnjaci iz oblasti roditeljstva koji će govoriti o raznim temama važnim u ranom razvoju deteta: Odnos mame i bebe u prvoj godini, uloga tata u vaspitanju, od tantruma do emocionalne inteligencije, partnerski odnos i dr.

Kada učimo da vozimo, idemo na teorijsku i praktičnu obuku od nekoliko meseci, a zatim imamo probnu vozačku dozvolu prve dve godine. Kada postanemo roditelji, od prvog dana se od nas očekuje da apsolutno ispravno i samouvereno podižemo svoju decu, iako nas niko o tome nije učio. Da li je ovo ispravno razmišljanje?

Istina je da nam mnoge stvari u podizanju dece dođu prirodno i mnogo se toga zaista uči u hodu, ali prevelika su očekivanja i odgovornosti sa kojima se susretnu novopečeni roditelji.

Internet je zaista prepun raznih saveta, ali u moru informacija teško je odabrati ko su relevantni stručnjaci čije ćemo mišljenje vrednovati. Mnogo je knjiga o roditeljstvu, a tako malo vremena za čitanje kada dođe beba. „Nekad je celo selo odgajalo decu, a danas mi možemo biti tvoje novo selo.“, kažu organizatori konferencije Profi mama.

Profi mama konferencija ekipa 2023

Profi mama se održava u subotu 23. marta, drugu godinu za redom u velikoj sali Madlenianuma, i do sada je prikupila veliku podršku brojnih roditelja, psihologa, pedijatara, psihoterapeuta, fizijatara i drugih relevantnih stručnjaka iz oblasti roditeljstva iz regiona.

Među govornicima se nalaze Irena Orlović, Jovana Budima, dr Danijela Vukićević, Miša Stojiljković, Ivana Muškinja, Smiljana Grujić, dr Snežana Tomić i drugi vrsni stručnjaci i iskuskusni roditelji. Kompletan program možete pronaći na sajtu Profi mama konferencije.

Konferenciju Profi mama možete pratiti uživo ili putem live stream-a. Snimak svih predavanja biće dostupan za gledanje i narednih sedam dana nakon održavanja. Roditeljima je omogućeno da kupe Family ulaznicu za oba roditelja i dete. U holu Madlenianuma su organizovane zanimljive aktivnosti za decu u saradnji sa igraonicom MokoŠa.

Sve ulaznice i informacije su dostupne na sajtu konferencije www.profimama.rs.

Marija Todorovic Aska

Kreator znanja, sadržaja i još mnogo toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *